tiistai 4. marraskuuta 2014

Länsimainen ahdinko, netti ei oo toiminut vuorokauteen

Lentokonneessa kysyttiin onko kellää Ebolaa ja suihkutettiin jottai myrkkyä meijän päälle.

Tuntuu vähän tyhmältä lähtä Intiaan istumaan toimistoon ja asumaan hotellissa josta löytyy länsimaalaisempi vessa ku mulla on kotona.

Noh, vuorokauden matkustamisen jälkeen päästiin vihdoin Amritsariin. Nää pari päivää on ollu yhtä kulttuurishokkia! Tutustuttiin suomalaisiin, jotka lähti tänään tiistaiaamuna takas Suomeen. Ne kerto meille tosi paljon hyödyllistä tietoa Intiasta ja siitä mitä kanttii täällä tehä. Ja mitä ei kantti tehä..

Ollaan käyty Manawalassa maantaina. Oli kyllä aivan älyttömän hieno kokemus. Ahdistavakin. Mutta oli ihmeellistä nähdä niitten lapsien innostus ku mentiin tervehtimään ja juttelemaan niille. Siitä sitten suoraan ostoskeskukseen Subwaylle syömään.....

Manawalassa oli lehemiä! Kaikki ruoka mitä siellä syödään on luomua, vau. 

Näillä sitten tuli sammutetaan ensitilassa Manawalassa.
Täällä on vegemäkki!!! Ja kauheesti vegeruokaa kaikkialla. Huippua.

Tännää käytii sitten kultasella temppelillä. Vieläki on kauhee hämmennys päällä ku ihmisiä on niin paljon ja kaikki vaan tuijottaa. Ehkä siihen tottuu.. Riksalla ajelu on parasta!

Manawalassa haluun kyllä käydä uuestaanki. Monta kertaa. Mietin jo että laittaisin näyttelyn Suomessa pystyyn, ku sieltä on tullu niin kivoja kuvia.


Hotellin eessä assuu kaks koiraa, toinen on mun paras kamu.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti